بهترین بازیکن این راند (از همه لحاظ)
ارسالی 21 June 2012 - 06:59 PM

ارسالی 21 June 2012 - 07:14 PM

ارسالی 21 June 2012 - 08:04 PM

ارسالی 21 June 2012 - 08:06 PM

ارسالی 21 June 2012 - 08:32 PM

ارسالی 21 June 2012 - 09:20 PM

ارسالی 22 June 2012 - 10:45 AM

ارسالی 22 June 2012 - 11:37 AM

Dark.Moon، goljact، Jack Buaer
ارسالی 22 June 2012 - 11:50 AM

ارسالی 22 June 2012 - 12:05 PM

ارسالی 22 June 2012 - 12:12 PM

ارسالی 22 June 2012 - 12:13 PM

چون با كمترين سابقه و اعتبار تونست بالا بياد و نفر6 بشه
ممد هواتو دارم
هوري هم خوب بود از 316 تا قتل انجام شده 317 تا مال هورمزد بود!:24::24::24::24::24:
ولي خب ديگه بايد هوا رفيق رو داشت!:22::22::22::22:
ارسالی 23 June 2012 - 02:25 AM

یه شب اومد سرنوشت قهرمان راند رو با 35 میل اختلاف قدرت تغییر داد
ارسالی 23 June 2012 - 10:59 AM

زیاد مهم نیست کی بهتر از کی هست مهم ×معرفـت× تو بازیه !
خیلی ها ما رو میشناسند ، چرا دروغ بگیم بیشتر راند های رابر رو بودیم و همچنین هفت تیر که کلا بودیم
البته رقابت ها الان خیلی بچه بازی شده ، هر کی اعتبار بیشتر بخره ، نتیجه بهتر می بره !!! ولی راند های قبل خصوصا راند 4
رابر که خیلی از بزرگان ( samet - XXX - Fbi - Senator - Budhaa - Hitman3 - Tavahom V ...) بودن که مطمئن 5 نفر تاپ هاشون می دونند که این جایگاهشونو مدیون کی هستن
مغرور نیستیم ، فقط حقایق رو باید بگیم !
شاخا امروز اون موقع 11 - 12 ساله بودن الان بزرگ شدن ، شدن 14 - 15 ساله به غیر از یکی دوتا مثل drapola = micro0o = ehsan
که خودش بچه خوبیه و راند 4 رو یادشه !
یا XXX = سیاوش که خودش میدونه 20 - 30 میلیارد آخر رو راند چجوری در اورد ! آره درسته 20 - 30 میلیارد چون اون موقع ادمین محترم یکم در جریان زرنگ بازی بچه ها نبود که البته از راند 4 به بعد بود که وام به هر کسی داده نمیشد و درجه 10 رو شرط دریافت وام کرد و خیلی ها رفتن از بازی و همچنین کسی که سالم بازی کردن رو در حد تیم ملی رسوند مثل Dragon = بهراد
خیلی چیز های دیگه هم در مورد اسکریپت این بازی هست که کلا جای تقدیر داره که این اسکریپت بـــــــــــه فــــــارســــــی
تبدیل شده چون : 1- اعصاب آهنین 2- مهارت در طراحی 3- تسلط بر کد نویسی و ... مواردی اند که باعث ساخت این بازی در چند سال قبل شده
قصدم در اینجا پرت شدن از موضوع نبود در قسمت اول نظرم را دادم و در قسمت های بعدی هم مواردی را ذکر کردم که حائذ اهمیته ||| بچه ها ادمین رو تحت فشار نزارین ، کد نویسی و ساخت یه بخش ( بدون باگ ) خیلی کار میبره و نیاز به دقت و وقت زیاد هم داره " ولی به نظر من یه تدبیری باید بشه
با تشکر
ارسالی 23 June 2012 - 12:39 PM

اخه قاتل که شدم به 2 تا اک دیگه غیر از اک اصلی هم کمک میکردم(دست علی و نوید درد نکنه:heart: )
به کسی هم فک نکنم خیانت کرده باشم در ضمن پیشرفت زیادی هم کردم من راندای پیش از ص 3 بالاتر نمیومدم اما به لطف داش اریا و علی و دیگر دوستان اومدیم تاپ 5
از نظر قاتلین هم که نفر 3 شدم که این رکورد برام بی سابقه بوده

بدون اعتب هم بازی کردم مرام و معرفت هم به جای خود بود

در ضمن اگه تاپ نمیرفتم تو تاپ پولدارا هم 2 میشدم به خاطر این که بیشتر تجارت کننده ها به دست خودم یا کیارش مرده بودن پس خودم بهترینم کیارش الکی خودتو با چسب به من نچسبون

ارسالی 23 June 2012 - 12:41 PM

دوستان ما امدیم اینجا واسه اینکه دور هم باشیم
زیاد مهم نیست کی بهتر از کی هست مهم ×معرفـت× تو بازیه !
خیلی ها ما رو میشناسند ، چرا دروغ بگیم بیشتر راند های رابر رو بودیم و همچنین هفت تیر که کلا بودیم
البته رقابت ها الان خیلی بچه بازی شده ، هر کی اعتبار بیشتر بخره ، نتیجه بهتر می بره !!! ولی راند های قبل خصوصا راند 4
رابر که خیلی از بزرگان ( samet - XXX - Fbi - Senator - Budhaa - Hitman3 - Tavahom V ...) بودن که مطمئن 5 نفر تاپ هاشون می دونند که این جایگاهشونو مدیون کی هستن
مغرور نیستیم ، فقط حقایق رو باید بگیم !
شاخا امروز اون موقع 11 - 12 ساله بودن الان بزرگ شدن ، شدن 14 - 15 ساله به غیر از یکی دوتا مثل drapola = micro0o = ehsan
که خودش بچه خوبیه و راند 4 رو یادشه !
یا XXX = سیاوش که خودش میدونه 20 - 30 میلیارد آخر رو راند چجوری در اورد ! آره درسته 20 - 30 میلیارد چون اون موقع ادمین محترم یکم در جریان زرنگ بازی بچه ها نبود که البته از راند 4 به بعد بود که وام به هر کسی داده نمیشد و درجه 10 رو شرط دریافت وام کرد و خیلی ها رفتن از بازی و همچنین کسی که سالم بازی کردن رو در حد تیم ملی رسوند مثل Dragon = بهراد
خیلی چیز های دیگه هم در مورد اسکریپت این بازی هست که کلا جای تقدیر داره که این اسکریپت بـــــــــــه فــــــارســــــی
تبدیل شده چون : 1- اعصاب آهنین 2- مهارت در طراحی 3- تسلط بر کد نویسی و ... مواردی اند که باعث ساخت این بازی در چند سال قبل شده
قصدم در اینجا پرت شدن از موضوع نبود در قسمت اول نظرم را دادم و در قسمت های بعدی هم مواردی را ذکر شدم که حائذ اهمیته ||| بچه ها ادمین رو تحت فشار نزارین ، کد نویسی و ساخت یه بخش ( بدون باگ ) خیلی کار میبره و نیاز به دقت و وقت زیاد هم داره " ولی به نظر من یه تدبیری باید بشه
با تشکر
به به ... اشتباه نکنم اسمتون علیه ..درست یادم نیست
فقط یه سوال این راند هستین یا نه ؟ :دی
ارسالی 23 June 2012 - 04:18 PM

scarface
samet
dante21
دیگه بقیه رو یادم نیس.....میشه بگید کدوم راند بود؟
ارسالی 23 June 2012 - 04:24 PM

ارسالی 23 June 2012 - 05:57 PM

ارسالی 23 June 2012 - 06:23 PM

داداش من دلم لک زده برای یه بازی سالم به امید همون راند 4 و اینا.
راندی که اهر نفر با یک اکانت ثبت نام کنه و با خرید یه میزان معقول برای اعتبار اونم صرفا جهت حمایت گرفتن با بقیه چه ها رقابت کنه نه رانوی که نفر اولش با 1 اکانت و خرید پول از اینو اونو و اعتبار و اینا بیاد بالا
در ضمن خدا از دهنت بشنوه که این بازی باگ نداره
متاسفانه یه سری از بچه های بازی برای هر شکستشون بهانه ی باگ رو میارن و هر نوع تهمتی برای توجیه کردن ضعف هاشون به شخص مقابل میزنن و واقعا دیگه این راند ها بازی بچه بازی شده
کسایی که راند های قبل به من اعتبار میدادن تا ازشون حمایت کنم ' کسایی که حتی قاچاق رو بلد نبودن ' کسایی که شیوه های مختلف قتل رو از خودم یاد گرفتن کسایی که خیلی چیز های دیگرو از خود من و دیگر قدیمی های رابر یاد گرفتن شدن رقیب های امروز ما !!
ولی امیدوارم راند تابستون راندی باشه که کسی که اول میشه واقعا شایسته ی اون مقام باشه و نه با حرید پول و اعتبار و باند بازی و مولتی
در آخر از اینکه سخنرانی زیاد کردم عذر میخوام و همچنین اگه غلط املایی توی نوشته هام هست عذر خواهی میکنم چون من با گوشی براتون تایپ کردم
0 کاربر در حال خواندن این موضوع است
0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی