با سلام اقای امینی یه پیشنهاد میدم روش فکر کنید پیشنهاد خیلی خوبیه از نظر من
یه منو جدید بسازید مثل 20ورود اخر فقط از اول تااخر راند هرچی اعتبار استفاده میکنیم را داخل این منو بنویسه که برای چه کاری و کی استفاده شده و جلوش ای پی طرف را هم بنوسیه مثلا اینجوری
1-
12اعتبار برای حفاظت در تاریخ 17/8/2012 ای پی 188.166.......
2-
مقدار 500اعتبار انتقال به اکانت مثلا جک باور در تاریخ 1/8/2012 ای پی 192.186.....
اینجوری که برای اونایی که چند نفری بازی میکنندبدونند کی استفاده کرده و اعتبارشون چی شده
مثلا من 65تا اعتبارم نیست دارم میگردم ببینم چی اضافه شده که 65تاش رفته:54:
(از بکس هرکی برداشته بگه):54:
با تشکر از رسیدگی شما مدیر گرامی

قسمت گزارشات اعتبار
آغاز شده توسط
, Aug 17 2012 11:38 AM
ارسالی 17 August 2012 - 11:38 AM

ارسالی 25 September 2012 - 10:01 PM

خب جیگر جان بتانی خب اکانتت رو فقط خودت بازی کن که این دردسر ها رو نداشته باشی در ضمن این جوری بده مثلا یکی میخواد یه کاری کنه که دو دله
مثلا من میخوام به یه نفر که قدرتش هم سطح خوذدمه حمله کنم بعد میگم بابا اون که پولی نداره از بیشترش کنه بعدشم انتقام بگیره ولی اگه بفهمم چه قد اعتبار داره و واسه چه چیزای مصرف میکنه بازی یکم از هیجانش کم میشه من موافق نیستم
مثلا من میخوام به یه نفر که قدرتش هم سطح خوذدمه حمله کنم بعد میگم بابا اون که پولی نداره از بیشترش کنه بعدشم انتقام بگیره ولی اگه بفهمم چه قد اعتبار داره و واسه چه چیزای مصرف میکنه بازی یکم از هیجانش کم میشه من موافق نیستم
ارسالی 25 September 2012 - 10:06 PM

بتانی چیه عمو:54: باطنی درستشه :54:
خود طرف میخواد بدونه چطوری خرج شده اعتباراش دیگران که نمیخواند بدونند
خود طرف میخواد بدونه چطوری خرج شده اعتباراش دیگران که نمیخواند بدونند
ارسالی 26 September 2012 - 06:27 AM

اصلا بنویسه این ای پی مال کدوم اکانته اگه خارج از کشور نباشه ای پی اش در ضمن بچه ها رضاز رو جدی نگیرید یه ذره شیرین عقل میزنه.
ارسالی 22 November 2012 - 01:50 PM

ببخشید اقا مسعود این پیشنهاد مارا نمیخوای عملی کنی؟
حد اقل وقتی اعتبار مصرف میشه یا انتقال میدیم به کسی یه پیام واسمون بیاد تا بفهمیم چی شده
حد اقل وقتی اعتبار مصرف میشه یا انتقال میدیم به کسی یه پیام واسمون بیاد تا بفهمیم چی شده

ارسالی 22 November 2012 - 11:11 PM

0 کاربر در حال خواندن این موضوع است
0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی